Nowinki, rozmowy o postaciach, fan art, opowiadania i wiele innych.
Moderator
Chinatsa napisał:
Pheronike napisał:
Chinatsa napisał:
Kto i do kogo?
"Dagur chce ukatrupiæ wam smoka i podpisaæ rozejm jego krwi±"Czkawka do bli¼niaków w pierwszym sezonie.
B³±d, to nie Czkawka a S±czysmark.
Odpowied¼: Pyskacz
Na jaki kolor za¶wieci³ siê Szczerbatek podczas pojedynku z alf±?
Chinatsa, to nie quiz, chyba siê zagalopowa³a¶ z pytaniem...
ZASTÊPCA ADMINA.
Momomai8 napisał:
Chinatsa napisał:
Pheronike napisał:
Czkawka do bli¼niaków w pierwszym sezonie.
B³±d, to nie Czkawka a S±czysmark.
Odpowied¼: Pyskacz
Na jaki kolor za¶wieci³ siê Szczerbatek podczas pojedynku z alf±?Chinatsa, to nie quiz, chyba siê zagalopowa³a¶ z pytaniem...
Wiesz, formalnie zosta³o napisane w pierwszym po¶cie, ¿e mog± byæ odniesienia do wygl±du Tak wiêc ³apie siê w ramy zabawy to pytanie
Odpowied¼: na niebiesko (nie sprecyzujê, wybaczcie jestem facetem, rozró¿niam od 3 do 50 paru kolorów w zale¿no¶ci od teorii )
Ale dobra Ja mam krótk± zagadkê - smok, o którym dowiadujemy siê w krótkometra¿ówce "Book of Dragons", jednak nigdzie indziej nie jest nam dane go zobaczyæ (w pierwszej czê¶ci go na 100% nie by³o, w drugiej go te¿ jako¶ nie widzia³em, a w kinie by³em dwa razy ). Mam nadziejê, ¿e wystarczy
Ostatnio edytowany przez Osaka2407 (2014-09-07 17:26:51)
ADMIN
Je¿eli dobrze my¶lê, to odpowied¼ brzmi: Sidlarz. Smok o 4 g³owach, wabi±cy ofiary s³odk± woni± czekolady. Kochaj± deszcz i zabawy w b³ocie, jako ¿e podobne s± trochê do kwiatów.
Pytanie:
Kto i do kogo:
- To ma byæ dziecko? Bardziej wygl±da jak ko¶ci zapakowane w bekon!
- Nie komentuj, nie twoje!
Chodzi mi o t± pogrubion± kwestiê. Mo¿e byæ ciê¿ko, ale dla mnie to jedna z pere³ek je¿eli chodzi o teksty.