Polskie forum o animacji "Jak wytresowaæ smoka"

Nowinki, rozmowy o postaciach, fan art, opowiadania i wiele innych.

Ogłoszenie

Na naszym forum pojawi³a siê nowa kategoria w Lu¼nym dziale :) Od dzisiaj mo¿ecie te¿ dodawaæ swoje zdjêcia / rysunki do galerii, która znajduje siê w panelu u góry. :)

#1 2014-11-15 13:21:47

Sandy

Nowy u¿ytkownik

Httyd 3

Ostatnio znalaz³am link do soundtracku trzeciej czê¶ci Jak Wytresowaæ Smoka. Jak my¶licie, co kryjê siê pod tytu³em "Thanks Buddy, See You In The Valhalla"? Czy Szczerbatek zginie? To jest link do soundtracku: https://www.youtube.com/watch?v=UeH6qocdXJs

#2 2014-11-15 21:00:30

Antrakt

Uczeñ Akademii

Re: Httyd 3

Piosenka jest naprawdê interesuj±ca, ale jestem ca³kowicie pewien, ¿e to fake. Prawie niemo¿liwo¶ci± jest, ¿eby kawa³ek soundtracku wyciek³ jeszcze przed rozpoczêciem w³a¶ciwych prac nad filmem. Prawdopodobnie jest to niewykorzystany fragment z drugiej czê¶ci, który do tej pory nie zosta³ opublikowany. Aczkolwiek mam jakie¶ dziwne wra¿enie, ¿e gdzie¶ ju¿ to s³ysza³em...

Poza tym 10/10.

#3 2014-11-16 07:58:09

Momomai8

Moderator

Re: Httyd 3

Wys³ucha³am i mi siê podoba³o. Do¶æ ciekawa kompozycja. A potem zobaczy³am opis filmu:
,, Leaked Song of How To Train Your Dragon 3 This song was created while at HTTYD 2, but was originally created for the film HTTYD3".
Kto¶ postanowi³ zagraæ na nosie oczekuj±cym na trzeci± czê¶æ smoków. I tyle.

A tak na marginesie, to wydaje mi siê, ¿e s³ysza³am bardzo, bardzo podobny utwór w której¶ sk³adance muzyki celtyckiej na youtube (Przypadek? Nie s±dzê...).

,,Normalni ludzie danwno by siê st±d wynie¶li, ale nie my! Jeste¶my wikingami!"

Admin Moderator U¿ytkownik

Stopka forum

RSS